Yogaprogramma: De 7 Spirituele Wetten van Yoga

De 7 Spirituele Wetten van Yoga is een yogaprogramma, dat Deepak Chopra M.D. en David Simon M.D. hebben ontwikkeld.

Binnen dit programma -kortweg aangeduid als Chopra yoga- wordt hatha yoga verenigd met een zevental oude Indiase wijsheden zoals die zijn te vinden in het wereldwijd verkochte boek De zeven spirituele wetten van succes van Deepak Chopra. Deze universele levenslessen richten zich op de ont-wikkeling van je diepste kern om te komen tot een grotere levensvervulling.

Yoga, en meditatie, zijn van oudsher uitgelezen instrumenten om in die richting te komen.

De yogales

Binnen de wekelijkse yogalessen van 90 minuten staat een van  De 7 Spirituele Wetten centraal. In de yogahoudingen (asana’s) vervlechten we het fysiek bewustzijn met het spirituele element van de les. Ook besteden we aandacht aan ademhalingsoefeningen (pranayama) en ontspanningstechnieken om te komen tot ruimte en evenwicht in lichaam en geest.

Instappen in de yogales

Terwijl elk van de zeven wetten iedere zeven weken terugkomt, kent de yogapraktijk een open structuur. Dat betekent dat je op ieder moment in de yogalessen kunt instappen en niet noodzakelijk bij de eerste wet hoeft te beginnen.

Yogalessen voor iedereen

De yogalessen zijn bestemd voor iedereen die bewust wil werken aan zijn of haar gezondheid en kwaliteit van leven. Leeftijd of ervaring met yoga zijn niet van belang.

 

de perponcherstraat 118 2518 ta den haag 070 3521400 06 55808144 frits@hummeyoga.nl