Cursus Meditatie (individueel)

Voor wie zelfstandig wil leren mediteren is er een individuele meditatiecursus bestaande uit 3 meditatielessen van circa 1 uur. Hiermee krijg je voldoende inzicht in het mediteren om het vervolgens zelf moeiteloos in je dagelijks leven op te kunnen nemen. Zelfs als je weinig tijd hebt.

In de lessen besteed ik onder meer aandacht aan lichamelijke ontspanning, de juiste ademtechniek, correcte zithouding en het gebruik maken van een mantra.

 

Deze meditatiecursus is bedoeld voor mensen die hun meditatieroutine nieuw leven willen inblazen, of willen leren mediteren op een manier die ze in korte tijd zelf thuis kunnen voortzetten.

De 3 individuele meditatielessen vragen een investering van € 185,=.  Dat is een geringe investering als je bedenkt dat je daar een leven lang plezier van hebt, omdat regelmatige meditatie bijdraagt tot een merkbare kwaliteitsverbetering van je totale wezen. 

 

Nieuw is de mogelijkheid om als duo deze 3 meditatielessen te volgen. De kosten hiervan bedragen € 285,=.

 

Regelmatig kiezen mensen ervoor om na deze individuele meditatielessen hun praktijk verder te verdiepen in een groepsles Yoga en Meditatie.

 

de perponcherstraat 118 2518 ta den haag 070 3521400 06 55808144 frits@hummeyoga.nl