Kosten Bedrijfsyoga en meditatie

De investeringskosten van het Vitaliteitsprogramma voor bedrijven komen in onderling overleg tot stand. Een en ander is afhankelijk van groepsgrootte, reisafstand en lesopzet.

Het is ook denkbaar een of meerdere dagdelen te besteden aan het Chopra Yoga en Meditatieprogramma, kortweg het Vitaliteitsprogramma.

 

Baten Bedrijfsyoga en meditatie

Het Vitaliteitsprogramma zorgt voor betere concentratie en meer innerlijke rust in drukke of verwarrende situaties. De yoga-  en meditatielessen vergroten het zelfvertrouwen en de persoonlijke motivatie.
Het Vitaliteitsprogramma draagt wezenlijk bij aan het verminderen van ziekteverzuim  door stress of gedemotiveerdheid. Bovendien is het goed voor de teamgeest.
 

Door te kiezen voor dit programma van yoga en meditatie investeert u in het  welzijn van uw werknemers, en dus in de kracht van uw bedrijf.

 

‘Yoga had ik voorheen nooit ernstig genomen. Echter, heel snel voelde ik gewoon dat de yogasessies van Frits zowel met mijn lijf als mijn hoofd wat deden door het gevoel van ruimte en energie die ze me geven. Daarbij vind ik de  openingen van de lessen met Chopra’s wetten heel nuttig. De Chopra context maakt yoga praktisch. Ik waardeer ook de professionaliteit en de persoonlijke aanpak van Frits.’

Guy de Herde, Executive Manager Unilever

de perponcherstraat 118 2518 ta den haag 070 3521400 06 55808144 frits@hummeyoga.nl