Frits Humme, yogaleraar, Humme Yoga in Den Haag

Frits Humme

Frits Humme werd in 2006 Chopra Center Certified Yoga Instructor en als zodanig door Deepak Chopra gekwalificeerd om het programma De 7 Spirituele Wetten van Yoga te geven. 

 

Na een studie Theaterwetenschap in Amsterdam is hij ruim 20 jaar werkzaam geweest binnen het theater als acteur, dramaturg en regisseur, en ruim zes jaar in het onderwijs als docent (drama, CKV en Nederlands).

 

Daarnaast heeft hij veel workshops gegeven die vooral gericht waren op het ontwikkelen van het innerlijk en fysiek bewustzijn van de acteur.

 

Behalve een opleiding tot yogadocent aan het Chopra Center for Wellbeing in New York,  volgde hij workshops bij Godfrey Devereux,  en binnen de Himalaya Traditie van Yoga en Meditatie bij Pandit Ashutosh Sharma, Dr. Steven Parker, Swami Ritavan Bharati en Marilou Hermens. In 2012 nam hij deel aan het Teacher Training Program van de Himalaya Traditie in Rishikesh (Noord-India).

 

Ook heeft hij uiteenlopende workshops en trainingen gevolgd in binnen- en buitenland onder meer op het vlak van eutonie, ritmiek, bewegingsleer (Rosalia Chladek) en qi gong. 

 

Door zijn jarenlange ervaring met yoga (begonnen in 1986) heeft hij de helende werking voor lichaam en geest zelf ten diepste ervaren.

 

Deze ervaring en de spirituele verdieping zowel vanuit de yoga-opleiding van het Chopra Center alsook vanuit de Himalaya Traditie wil hij graag met anderen delen in zijn yoga- en meditatielessen.

de perponcherstraat 118 2518 ta den haag 070 3521400 06 55808144 frits@hummeyoga.nl