Chopra Center Yoga

In het Chopra Center in Carlsbad, Californië en in New York worden oosterse en westerse wijsheid, gericht op het menselijk welzijn, samengebracht. Deepak Chopra en zijn staf ontwikkelen daar diverse programma’s die steeds weer gericht zijn op ‘the path of wellbeing’. Hierbij gaat het onder meer om ayurvedische programma’s, yoga en meditatie.

 

Chopra Center Yoga is een vorm van yoga die de eeuwenoude kunst van hatha yoga verenigt met de universele principes uit het boek De 7 Spirituele Wetten van Succes van Dr. Deepak Chopra.

 

Inspirerende kracht

In dit boek brengt hij een zevental eeuwenoude vedische levenslessen bijeen die tot op de dag van vandaag hun inspirerende kracht wereldwijd hebben bewezen.

Doordat in hatha yoga het accent ligt op lichaamshoudingen om tot meer gewaarzijn te komen van lichaam en geest is deze vorm zeer geschikt om te combineren met een spiritueel programma als dat van Chopra. Uit het samengaan van deze stromingen is het programma De 7 Spirituele Wetten van Yoga  voortgekomen.

 

Chopra Center Yoga heeft zijn uiteindelijke vorm gekregen in het programma De 7 Spirituele Wetten van Yoga dat ook in boekvorm is verschenen bij Altamira Becht (ISBN 978 90 6963 645 0/ NUR 726).

 

 

 

de perponcherstraat 118 2518 ta den haag 070 3521400 06 55808144 frits@hummeyoga.nl